Er du ferieklar?

Er du ferieklar?

Sommerferien venter lige om hjørnet. Er du på vej på ferie? Og har du styr på rejseforsikringen og valuta?

Det kan blive dyrt, hvis du er på rejse og skal på hospitalet eller får brug for hjemtransport. Så husk at tegne en rejseforsikring, før du tager afsted.
 
Tre gode råd
  1. Tjek din forsikring. Måske har du allerede en rejseforsikring inkluderet i din indboforsikring eller dit MasterCard. Har du ikke allerede en rejseforsikring, kan du opgradere til en årsrejseforsikring på dit MasterCard eller blive dækket af Danske Forsikrings Årsrejseforsikring
    Læs om Danske Forsikrings Årsrejseforsikring
  2. Husk valuta. Tag et mindre kontantbeløb med hjemmefra og betal i lokal valuta, hvis forretningen eller pengeautomaten giver dig valget mellem at veksle/købe i den lokale valuta eller i danske kroner.
    Bestil valuta i netbanken
  3. Tag flere kort med. Med Visa/Dankort kan du maks bruge 25.000 kroner pr. løbende 30 dage, så du kan med fordel medbringe et MasterCard, til at betale for eventuelt større beløb.
Rejseforsikring følger med MasterCard Studie, Guld og Platin
Der følger automatisk en rejseforsikring med, som dækker dig og din nærmeste familie på fælles rejser. Har du et MasterCard Guld eller et MasterCard Direct Studie er Årsrejseforsikring Europa inkluderet og med MasterCard Platin er Årsrejseforsikring Verden inkluderet. Forsikringen dækker jer året rundt på rejser af op til 60 dages varighed. 
 
Har du et MasterCard Basis eller MasterCard Direct, er du ikke automatisk dækket. Men du kan opgradere dit kort med en Årsrejseforsikring.

 Læs det med småt...
Husk at læse alle forsikringsvilkår grundigt igennem, før du bestiller en rejseforsikring. Du er også meget velkommen til at få rådgivning på telefon 70 123 456.

 
Misbrug af kort
Husk, hvis du mister dit kort, eller det bliver misbrugt på rejsen, kan du spærre det i mobilbanken.
Kontakt
70 123 456

Find hjælp


KundeprogramÅbningstider Kortspærring Teknisk support Sikkerhed
Kundeservice

Chat med os


Kundeservice Teknisk Support

Kontakt os


Ring til os Skriv til os Bliv kunde Ris og ros

Book møde

Find os


Søg efter filialer og pengeautomater.
Søg